Адв. Велислав Величков: Изглежда, че премиерът има невидим прокурорски имунитет

NetNews

"Дори когато дисководещият пуска музика, той казва кой пее. Прокуратурата отказва да каже кой пее в записите с гласа на Борисов. С какво се е занимавала прокуратурата, като тя трябва да установи дали е известен или неизвестен извършителя. Прокуратурата отказа да каже чии е гласа от записа. Но ако облече гласа в образ, ще се намерят два-три състава от НК".

Това каза адвокат Велислав Величков по 7/8 ТВ.

"Най-голямото престъпление е да запишеш престъпление на хора от висшите етажи на властта. Ние сме като в Латинска Америка. Нашата прокуратурата може да установи дали гласът на премиера е премиера. Нашата прокуратурата не бездейства и избирателно действа. Това е фактически отказ на правосъдие. Отказите да образува досъдебно производство е отказ от правосъдие. Действа като съд", продължи адвокатът.

"Престъпникът остава ненаказан. И в крайна сметка престъпността се увеличава. Вече живота и здравето са заложник на прокуратурата. Новият главен прокурор казва, че ако е в обществен интерес може да се разкрие всичко. Но ако става въпрос за определени лица, изведнъж следствената тайна покрива всичко. Никой не попита коя е прекрасната госпожа, която е спала в неговата спалня. Притеснително ще е, ако прокурор не му е задал този въпрос. И тя да бъде разпитана за пачките и кюлчетата. Изглежда , че премиерът има невидим прокурорски имунитет", завърши Величков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манчестър Сити победи Юнайтед и ще защитава трофея си от Купата на Лигата

Носителят на трофея от миналия сезон Манчестър Сити срази като гост градския съперник Манчестър Юнайтед с 2:0 на "Олд Трафорд" и се класира за финала в турнира за Купата на Лигата за четвърта поредна година. Воденият от Хосеп Гуардиола тим ще защитава трофея си срещу Тотнъм. "Шпорите" елиминираха вчера втородивизионния […]