Адв. Мария Колева: Във ВСС се избират хора, които изпълняват поръчки

NetNews

“Във Висшия съдебен съвет се избират хора, които изпълняват поръчки и се гаврят с гражданите”, заяви в предаването “Делници” по "Евроком" лидерът на партия “ПРАВОТО” адвокат Мария Колева. Тя обясни, че ако партията ѝ влезе в парламента, първото нещо, което ще направи е да се потърси сметка на магистратите, които не спазват законите.

Адвокат Колева посочи още, че формацията има специална политика за задържане на младите хора в страната. Това можело да стане чрез даване на нисколихвени заеми, с цел те да развиват бизнес у нас.

Председателят на партия “ПРАВОТО” обеща и облекчения за учените, за да могат те да развиват науката в страната.

Други приоритети на формацията са развитието на малките населени места, здравеопазването, образованието и демографската политика.

“Имаме идея по малките населени места да се възобновят лечебниците. Друго важно е да се инвестира в конкретни кадри за отделните общини. Ние ще го направим това нещо и ще знаем и в най-малкото населено място от какви кадри се нуждае”, обясни адвокат Колева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Никакъв алкохол в Швеция след 20:00 ч.

Шведското правителство обяви, че продължава до края на февруари срока на забраната за продажба на алкохол след 20:00 ч. като противоепидемична мярка, предаде БТА, цитирайки ДПА. Въпреки продължаването на мярката до края на месеца се предвижда от 1 март ресторантите и баровете да могат да започнат да продават алкохол с […]