Адв. Хаджигенов: Водим война! Въпрос на време е да бъдем ударени още по-лошо

NetNews

''Ние водим война. Мръсна, гадна, кървава война. Беше въпрос на време да понесем и ние рани. След купищата помия, която се изписа върху всички ни, особено върху професора. Очаквам да ни пуснат порно снимки, да ни обвиняват в канибализъм. Водим война, въпрос на време е да бъдем ударени още по-лошо. Нали помниш, Гешев ни разследва за бунт''. Това заяви адв. Николай Хаджигенов в предаването ''ЕвроДикоФ'' по телевизия Евроком, обръщайки се към водещия Сашо Диков, който го попита за отсъствието на проф. Велислав Минеков от студиото.

Водещия попита един от гостите си, а именно адв. Хаджигенов, дали очакват и арести, а той му отговори по следния начин: ''Аз това го казвам от много време, от началото на протестите. Разследванията продължават, има две преписки в Спецпрокуратурата. Как ще ни спрат иначе?''

''Не смятам за нужно да отговарям от името на проф. Минеков. Професорът неистово иска обединение!'', така юристът отговори на питане, свързано с това, че проф. Минеков като че ли е решил да напусне публичността. Нещо, за което говори и отсъствието му от студиото на ''ЕвроДикоф'', където от страна на гостите бяха само адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

''Ние искаме тези неподходящи инструменти (б.р. политици) да ги съберем и да се опитаме да направим немислимото'', коментира той.

Ще кажеш, че ние тримата с Мая Манолова сме управлявали в последните 15 години'', така адвокатът коментира медийните нападки спрямо ''Отровно трио'' и Мая Манолова след като влязоха в коалиция за предстоящите парламентарни избори.

''Отровното трио'' вероятно ще се коалират с три партии за изборите, но окончателно ще има яснота в края на януари или началото на февруари.

''Ако някой ден стигнем до парламента, исканите промени няма да бъдат възможни без гласовете на БСП. А може и те да не са достатъчни. На площада ме изкараха човек на Доган, на Корнелия'', сподели още той.

Целия разговор с представителите на ''Отровно трио'' можете да изгледате след 1:46:33 във видеото:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Строят над 70 социални жилища

На пловдивската ул. „Владая“ ще бъде построена сграда със социални жилища. Инвестицията е на стойност 7 165 650 лв. Средствата са 100% безвъзмездна финансова помощ. „40 апартамента от общо 74-те ще бъдат едностайни с площ около 40 кв.м и за един обитател. Ще има още 22 двустайни апартамента, 8 тристайни […]