Адел иска деца от новия си приятел

NetNews

Адел призна, че иска да има още деца. Певицата има 9-годишен син Анджело от бившия си съпруг Саймън Конеки. Гласовитата изпълнителка обаче иска отново да стане майка и да роди от сегашния си партньор Рич Пол, предава в. Струма.

Звездата и спортният агент са заедно от миналото лято.

„Определено бих искала още няколко деца. Би било страхотно. Ако не, имам си Анджело“, каза тя в „Desert Island Discs“.

Рич Пол пък има 3 деца от предишна връзка. Скоро той призна, че е готов да бъде „по-възрастен баща“ и чака това с нетърпение. 40-годишнит агент ще отглежда и възпитава бъдещето си дете по различен начин, в сравнение с начина, по който е отглеждал другите си 3 деца.

„Като млад баща, развивайки бизнес, беше сравнително тежко. Но сега, гледайки като по-възрастен баща, ако имам още деца, чакам с нетърпение да бъда различен баща. Знаете, имам дъщеря, която е първа година в колежа, така че бях много млад баща, но сега, различна възраст, различен етап в живота ми, различна позиция в живота ми. Наистина чакам с нетърпение да бъда по-възрастен баща“, каза Рич пред „E!News“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Руски военен самолет удари Змийския остров

Министерството на отбраната на Русия съобщи днес, че руски военен самолет е ударил украинския Змийски остров в Черно море тази нощ, малко след като украинските войски твърдят, че са издигнали знамето си над острова, предаде Ройтерс. Андрий Йермак, началник на кабинета на украинския президент, публикува видео в Telegram в четвъртък […]