Азпиликуета сложи край на спекулациите с бъдещето си

NetNews

Сезар Азпиликуета официално сложи край на спекулациите с бъдещето си, като подписа удължаване на своя договор с Челси до 2024 г.

Капитанът на „сините от Стамфорд Бридж“ бе сериозно свързван с трансфер в Барселона, като дори се смяташе, че ще извие ръцете на ръководството, за да го освободи без пари, въпреки оставащата една година от контракта му.

32-годишният бранител в крайна сметка остава в клуба, като така дава една от малкото добри новини това лято за феновете на „лондончани“.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Chelsea knows Chelsea. ? <a href=“https://t.co/380WIi1nXu“>pic.twitter.com/380WIi1nXu</a></p>&mdash; Chelsea FC (@ChelseaFC) <a href=“https://twitter.com/ChelseaFC/status/1555305599436558336?ref_src=twsrc%5Etfw“>August 4, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Авиокомпании отменят и пренасочват полети заради китайските военни учения близо до Тайван

Някои авиокомпании отмениха полети до Тайпе и пренасочиха други от въздушното пространство край острова, което бе затворено за цивилен трафик по време на китайските военни учения, последвали посещението на председателката на Камаратa на представителите в американския Конгрес Нанси Пелоси в Тайван, предаде Ройтерс. Китай разположи вчера десетки самолети и изстреля […]