Ако Tesla и Bentley произвеждаха мотоциклети

NetNews

Австралийската застрахователна компания Dudget Direct публикува в блога на официалния си сайт серия от дизайнерски илюстрации на тема "Как биха изглеждали мотоциклетите на прочути автомобилни марки". В представите на дизайнера Aston Martin произвежда кафе рейсър, Bentley – круизър, а Mitsubishi – градски скутер.

Според замисъла на художника мотоциклетът на Aston Martin би заел детайли от външността на моделите от серията Zagato Continuation – ретро огледала и класически кръгъл фар. Турърът на Bentley пък би приличал на аристократична лимузина с обтекател в стила на Bentayga и голям V-образен двигател.

Двуколесното Bugatti би било супербайк с името La Moto Noire, екстравагантен дизайн и панели от въглеродни нишки. От Mitsubishi биха заложили на практичен скутер с малък двигател и голям резервоар за възможно най-голям пробег без презареждане.

На младата марка Rivian, която се кани да пусне на пазара всъдехода R1S и пикапа R1T, би паснало електрическо ендуро с вградени в главините мотори. Двуколесната Tesla би спорила с конкурента си от Bugatti за званието "Най-бърз мотоциклет в света", без да харчи и капка бензин.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прокуратурата спря проверката за записите, за които се твърди, че са на Борисов

Прокуратурата прекрати проверката за записите, в които се чува глас, приличащ на този на премиера Бойко Борисов, как нарежда проверки и говори цинизми по адрес на председателката на парламента Цвета Караянчева. Наблюдаващият прокурор е стигнал до извод, че няма достатъчно данни, въз основа на които да се направи основателно предположение […]