Аланис Морисет е била изнасилена на 15 г. (ВИДЕО)

NetNews

Нов биографичен филм ще разказва за живота и кариерата на певицата Аланис Морисет. Най-шокиращото, което научаваме от лентата е, че когато е била на 15 години тя е била изнасилена от няколко по-възрастни мъже, съобщава LadyZone.

Филмът "Jagged", кръстен на хитовия ѝ албум "Jagged Little Pil", ще бъде представен за пръв път на филмовия фестивал в Торонто. Вестник "Вашингтон Поуст" обаче разкри шокиращата подробност от миналото на певицата.

Според вестника във филма Аланис казва:

"Трябваха ми години на терапия, за да призная, че съм станала жертва. Дотогава казвах, че е било по взаимно съгласие, но после някой ми напомни, че на 15 не мога да дам съгласие. Сега вече знам, че тези хора бяха педофили и това беше изнасилване."

Възрастта, на която трябва да е едно по-младо момиче, за да имаш сексуални отношения с него, е различна в различните държави. Ако тази възраст не е достигната, сексуалният акт се счита за изнасилване. В България за възраст, на която момичето може да даде съгласие, е 14 години, но в Канада, откъдето е Аланис, възрастта е 16. По тази причина певицата е била твърде малка, когато е имала интимни отношения с няколко по-възрастни мъже.

Тя споделя още, че не за пръв път разказва за случилото се. Още тогава е потърсила помощ от близките си, но не я е получила и е останала разочарована.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Европарламентът обсъжда утре „българския“ списък „Магнитски“ след многобройни жалби за неправомерни санкции

Три месеца след излизането на спорния и пораждащ много въпроси „списък към списъка“, казусът със санкционираните българи по закона "Магнитски" ще бъде обсъждан в пленарната зала на Европарламента в Страсбург в четвъртък, 16 септември. Първи сезираха европейските институции братята Цветомир и Боян Найденови и техният баща Стефан Найденов за извършени […]