Александър Сиди: Новото правителство е договорено още на „Росенец“

NetNews

„Мисля, че правителството е договорена още на „Росенец“. ДПС ще излезе от залата и ще осигури кворум за гласуване на правителство“, заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото „Новият парламент: Какво следва?“ на bTV.

Сиди обаче заяви, че се надява да има стабилно правителство, защото такова е нужно на страната, също така коментира, че има „подмяна“, а не „промяна“, защото „това не са нови хора в политиката, вече сме ги виждали и преди“.

„Не виждам сериозна ревизия, само някакви хора говорят. За министерството на отбраната казват, че има някакви неща, но после казват: „Абе то е законно, но не ни харесва“. Нека излезе нещо годно наяве, за да говорим“, каза Сиди.

Според него „тъжното е, че служебното правителство правеше предизборна кампания, а последните две седмици не изкарва злоупотреби“, но то друга страна той не смята, че действието на кабинета на генерал Янев са повлияли на резултата на партията му на последните избори.

Причината за ниския резултат е коалицията с НФСБ и „Воля“, а и участието на ВМРО в предишното управление също е повлияло. Според Сиди е „имало сянка на ДПС зад ГЕРБ“ и те са се противопоставяли на това в пленарна зла – гласували са срещу „студения резерв на Доган“.

„Ние бяхме по скромни – предложихме на хората България на три морета, а те явно си мечтаят за Космоса“, опита се да се пошегува с изборните резултати на ВМРО Сиди, визирайки плановете за българска космическа програма, обявени от Слави Трифонов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Големи летни предложения или къде да отскочим за ден?

С какво можем да разнообразим летните дни, при това наблизо? NetNews събра няколко предложения от близки до Ямбол дестинации за неповторими изживявания, при това само за един ден. Вижте култови концерти и фестивали, които предстоят в близките дни и седмици в Бургас, Стара Загора и Пловдив.