Алекс Сърчаджиева си има нов приятел

NetNews

Алекс Сърчаджиева накара многобройните си последователи в социалната мрежа да се развълнуват много заради това, което показа, че ѝ се е случило съвсем наскоро.

Някои от феновете на талантливата актриса дори се шокираха от гледката, а други се умилиха до такава степен, че със сигурност са накарали Алекс да се усмихне, четейки коментарите.

Сърчаджиева качи интересно видео, в което компания ѝ прави не кой да е, а лисица, която, както става ясно от клипчето, Алекс се опитва да нахрани. Текстът под поста ѝ гласи: "Имам си нов приятел".

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Faleks.search%2Fposts%2F2896546987250420&show_text=true&width=500" width="500" height="645" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

За Алекс Сърчаджиева е ясно, че не се плаши лесно, а такива любопитни изненади, с които я среща съдбата най-неочаквано, със сигурност я зареждат с много хубава енергия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проучване на „Маркет линкс“: ГЕРБ е първа политическа сила с 21,6%

Проучване на „Маркет Линкс“ показва, че ГЕРБ е първа политическа, а партията на Слави Трифонов се изравнява с БСП и спада до цели 15.7%. Данните бяха представени от социолога Добромир Живков, който заяви, че най-голяма вина за невъзможността да се състави правителство понася именно партията на Слави Трифонов. „При евентуални […]