Алън Пардю има сериозна дилема за финала с Левски

NetNews

Алън Пардю има сериозна дилема преди предстоящия в неделя финал на SESAME Купа на България срещу Левски. Бившият мениджър на Кристъл Палас ще обмисля до последно кой да застане под рамката на вратата на „червените“ измежду Димитър Евтимов и Густаво Бусато.

Бразилецът бе несменяем титуляр в последните почти три години. За разлика от него, откакто пристигна на „Българска армия“ през лятото на 2020-а, Евтимов се задоволяваше с единични участия в турнира за Купата. Българинът бе на вратата и в полуфиналите за SESAME Купа на България срещу Славия. Първият двубой между „червени“ и „бели“ се оказа и последен за Стойчо Младенов начело на тима.

След като застана на мястото на Младенов Пардю продължи да залага на прекаралия десетилетие в Англия вратар. Българският страж опази мрежата си суха в шампионатното дерби с Левски, но след това допусна няколко грешки в реванша срещу белите на „Армията“. Той обаче се реваншира по най-добрия начин, спасявайки две дузпи на футболисти на тима от Овча Купел, пращайки 31-кратните шампиони на финал. Евтимов бе безпомощен при катастрофалната загуба с 0:5 от Лудогорец в Разград.

В шампионатното домакинство на Славия под рамката се завърна Бусато, като именно бразилецът е по-вероятно да бъде предпочетен от английския мениджър за битката в неделя.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Момче на 16 години почина на игрище в Долна баня

16-годишен ученик почина на игрището при стадиона в Долна баня, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София, цитирани от struma.bg. Вчера около 16.35 часа на тел. 112 е бил подаден сигнал за непълнолетен младеж, паднал на игрище при стадиона в Долна баня. На място незабавно е изпратен екип на РУ-Костенец за […]