Американците ги помолиха да правят секс в дрехи заради маймунската шарка

NetNews

Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ публикуваха списък с препоръки за секс по време на епидемията от маймунска шарка. Съветите на епидемиолозите публикува изданието на Daily Record.

Така, американците бяха помолени да не се събличат, а да правят секс с дрехи и да не се целуват. Препоръките на епидемиолозите на местното здравно министерство съдържат молба за мастурбиране на разстояние от почти два метра един от друг.

Специалистите също така молят преди секс да обсъдят с партньора наличието на необичаен обрив или язви по тялото и ако наистина някой от партньорите има дразнене по кожата, да се откаже сексуален контакт.

Освен това американците са помолени да мият редовно ръцете си, да почистват редовно фетиш оборудването, да дезинфекцират добре секс играчките и да ограничат броя на партньорите, където е възможно, за да предотвратят разпространението на маймунската шарка.

По-рано микробиолог, научен директор на Държавния изследователски институт по ваксини и серуми Мечников, академик на Руската академия на науките Виталий Зверев посочи категорията хора, които най-тежко понасят болестта на маймунската шарка. Най-трудно е за онези, които имат хронични заболявания, както и проблеми с имунната система, пише Лента.ру.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Канцлерът обеща: До месеци Германия ще се снабдява с газ от терминал на Балтийско море

Германският канцлер Олаф Шолц заяви, че е уверен, че до няколко месеца страната му може да започне на внася втечнен природен газ (ВПГ) чрез строящия се терминал в околностите на Лубмин, на брега на Балтийско море. Това съобщи Ройтерс, допълвайки, че Германия бърза да замени руския внос на енергия. „Нашата […]