Анди Гарсия стана дядо (СНИМКА)

NetNews

Анди Гарсия е горд дядо на момиченце. Второто му дете, дъщеря му Даниела, роди първата си рожба. Благата вест той обяви в профила си в Instagram.

"Благословени сме с първото си внуче. Добре дошла Вайълет Роуз Борело", написа актьорът към снимката, която сподели.

View this post on Instagram

A post shared by Andy Garcia (@andygarcia)

Дребосъчката се е появила на бял свят на 18 октомври. Преди време Гарсия обясни, че предвид ситуацията е пропуснал сватбата на Даниела и избраникът ѝ Стивън Борело. Даниела се е венчала в сватбената рокля на майка си.

Анди Гарсия е от малкото холивудски звезди, които имат стабилно семейство и един-единствен брак. Той се жени за Марви Лоридо през 1982 г. и те имат четири деца – три дъщери и един син.

Очаква се съвсем скоро, до седмици топ актьорът да пристигне у нас за снимките на "Непобедимите 4". Той ще влезе в ролята на агент на ЦРУ, който ще придружи екшън героите в последната им мисия. Камерата ще се завърти в студиата на "Nu Boyana".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Щракнаха най-новата A-Klasse по време на тестове в София

Настоящото поколение на Mercedes A-Klasse е на пазара от 2018 година, което означава, че вече е време да видим фейслифт, който ще бъде представен през следващата година. Преди това да се случи, обаче, Mercedes провежда последни тестове на модела, един от които в София. Кадрите са заснети на булевард Цариградско […]