Ани Цолова сподели любопитен спомен от детството

NetNews

Известната журналистка Анна Цолово сподели интересен спомен от детството си. Тя си спомни за детството си и за Москвич-а, който нейното семейство е притежавало.

„Имахме Москвич. Червен. Баща ми го докара едно лято. Била съм 7-8 годишна. Веднага ни качи в колата. Да се повозим. И на мен ми стана лошо. Догади ми се. Изгорелите газове от Москвич-а влизаха вътре в купето и на мен ми ставаше лошо. Така беше през цялото време. Родителите ми правеха всичко възможно да ми е добре, но когато тръгвахме на дълъг път (най-дългият беше към българското море, един път в годината) спирахме по няколко пъти. Заради мен. Не харесвах Москвич-а. Имах причини.

И днес ми става лошо от соца. И имам причини.

Сетих се за нашия червен Москвич, защото Русия ще възражда производството му.

Вече съм на 47. И си мислех, че никога няма да ми мирише на изгорелите газове на соца, така както ми мирише през последните години. Особено днес.“, написа тя в страницата си във Фейсбук.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D3378267365727721%26id%3D100006334720391&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“514″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Германия е отворена към идеята да конфискува активи на Руската централна банка

Германският финансов министър Кристиан Линднер е отворен за идеята за изземване на руски държавни активи за финансиране на възстановяването на Украйна, съобщава Агенция Ройтерс. Това заяви той в интервю за германския бизнес всекидневник Handelsblatt и три други европейски вестника. „Аз съм политически отворен към идеята за конфискуване на чуждестранни активи […]