Антонио Конте си хареса една от сензации през сезона в Италия

NetNews

Антонио Конте има още много работа за вършене, след като по всичко личи, че неговият Тотнъм няма да успее да се класира за Шампионската лига догодина. За целта той си е набелязал редица трансфери през лятото, като сред тях е една от сензации за сезон 2021/22 – Антони Барак, според Inside Futbol.

Чешкият национал играе за Верона, след като през миналото лято се озова на „Маркантонио Бентегони“ от Удинезе срещу скромните €6 млн. 11 гола и 4 асистенции по-късно 27-годишният халф е утроил цената си.

Изданието твърди, че Барак може да се озове в Лондон срещу €20 млн., което би било страхотна новина за клуба му. Стига разбира се там да нямат амбиции за класиране в евротурнирите догодина, защото през настоящата кампания се очертава Верона да остане само на няколко точки е мечтата, даващи право на участие в Лига Европа и Лигата на конференциите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Сърбия трябва да направи избор и да се присъедини към санкциите срещу Русия

Неправителствената сръбска организация Национален конвент за ЕС поиска Сърбия да направи своя избор днес, когато цяла Европа се намира насред най-сериозната криза в сигурността и политиката от края на Студената война, и призова президента и правителството да вземат решение за хармонизиране с ограничителните мерки на ЕС срещу Русия, предаде агенция […]