Антон Тодоров осъди Сашо Диков

NetNews

Бившият народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров е спечелил дело срещу Сашо Диков. Това обяви самият Тодоров в профила си във фейсбук, съобщи Новини.бг.

"Поредният окончателно осъден от мен. Става дума за Сашо Диков, който преди месец беше окончателно осъден от СГС да ми плати обезщетение за обиди, произнесени на 21 септември 2017 г. в сградата на парламента. Тези хора си мислеха, че се шегувам – Мадам В. /чийто сайт Епицентър също осъдих за гнусни клевети и лъжи/, Сашо Диков, сайтът Терминал 3, Любомир Кольовски, Поглед.инфо и още доста лъжливи елементи и сайтове", написа Тодоров.

От ФАКТИ припомняме, че във въпросното телевизионно интервю от сградата на парламента Сашо Диков поиска от Тодоров да представи документ, който доказва, че има връзка между медията, която Диков представя и Цветан Василев. Впоследствие Диков нарече Тодоров "безподобен мръсник", "лъжец" и "наглец".

ФАКТИ припомня още, че Тодоров подаде своята оставка като народен представител през 2017 година след скандал с негово участие. Тогава в телевизионно интервю по NOVA, Тодоров каза на водещия на сутрешния блок Виктор Николаев, че ще му се случи същото като на неговата колежка Анна Цолова, която изчезна от ефира на телевизията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Официално: Левски вече има генерален спонсор

Левски вече има генерален спонсор. Това е строителната компания Strabag, става ясно от съобщение публикувано в официалния сайт на „сините”. Договорът между двете страни е вече факт и още в следващия мач на тима срещу ЦСКА, логото на компанията ще се появи на фланелките на играчите. Ето и официалното съобщение: […]