Антъни Джошуа преговаря с бившия треньор на Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд

NetNews

Бившият вече световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа обикаля Щатите, за да си намери нов треньор, като едно от величията, с които се е срещнал, е Рони Шиълдс, научихме от DAZN.

Британецът бе надигран по всички показатели от Олександър Усик преди месец, когато бе принуден да отстъпи поясите на IBF, WBA и WBO. Той бе решен да надхитри украинеца там, където е най-добър, а именно в тактическата подготовка. Отговорността за това трябва да поеме Роб МакКракен.

Шиълдс междувременно е наставник на Джермал Чарло, но в кариерата си е имал възможност да изведе великите Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд до световния връх в бокса, което го прави един от най-успешните в тази професия.

„Екипът му се свърза с мен, за да ме попитат дали бих имал интерес да тренирам „Ей Джей“, като бил готов да дойде в Тексас, за да проверим дали ще се сработим. Приех с удоволствие. Би било страхотно, ако му помогна, за да си върне световните титли, които загуби от Усик. Мисля, че имам нужните умения, за да му помогна“, каза Шиълдс пред ThaBoxingVoice.

Смята се още, че Джошуа е разговарял с Еди Рейнозо и Върджил Хънтър в Калифорния. Рейнозо е настоящият треньор на Канело Алварез.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Илиян Василев: Каква е разликата между Борисов и Радев?!

Коментар на енергийния експерт Илиян Василев: Това вече е скандално. Ръководството на Булгаргаз, което бе назначено от ГЕРБ и ДПС и се намира под личната протекция на Румен Радев и служебното правителство, системно, упорито и умишлено саботира вноса на азерски газ. По току-що излезли данни на азерския държавен митнически комитет, […]