Арестуваха за часове крадец, нападнал жена в Горна Оряховица

NetNews

Полицията в Горна Оряховица и Велико Търново за часове разкри и арестува нагъл рецидивист, който нападна възрастна жена посред бял ден в железничарския град. Крадецът отмъкна и 70 лева от портфейла ѝ.

71-годишната пенсионирана служителка на БДЖ все още е под стрес от наглото посегателство. Иска да запазим самоличността ѝ в тайна, защото се притеснява от отмъщение.

„В събота отидох да изтегля пари на банкомата в чакалнята на гарата, изтеглих 100 лева и отидох на зеленчуковия магазин да си напазарувам и като съм минала оттам, явно този човек ме е проследил. Дойде и аз се обърнах да го питам кой етаж, ще ползва ли асансьор. И той се наведе, дръпна чантата и ме блъсна и се подхлъзнах и паднах назад. Той избяга като състезател“, разказа пенсионерката.

Жената се обадила на дъщеря си и на полицията.

„Там ме разпитваха, показания давах. Мина известно време, казаха, че човека са открили и той си признал. Трябваше да разпозная човека- веднага го познах. Много бързо го намериха, просто съм възхитена от нашата полиция тук. Вече съм решила само с придружител да тегля пари и където ходя да има човек с мен, защото съм жена на 71 години“, допълни тя.

Оказва се, че на ЖП гарата, откъдето изтеглила пари потърпевшата, често ставали подобни инциденти.

28-годишният извършител е от русенското село Дряновец е добре познат на полицията. Вчера съдът го оставя за постоянно в ареста.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

За връзката между властта и секса при жените

Казват, че сексът бил най-голямата радост в живота. Най-могъщата сила, която кара много хора да губят ума и дума, когато ги „удари хормона“. Според някои психолози състоянието на влюбване напълно покрива критериите за остро психотично разстройство – неадекватно възприемане на света и хората, липса на критичност и /за добро или […]