Арестуваха поп звезда за изнасилване

NetNews

Китайско-канадската поп звезда и актьор Крис У е бил арестуван за изнасилване, съобщи Би Би Си.

Полицията в Пекин обяви, че разследването е насочено от обвиненията онлайн, че поп-идолът, който е на 30 години, е "подмамвал млади жени многократно към сексуални отношения".

Първото обвинение бе отправено в началото на юли от 19-годишната студентка Ду Мейчжу, която заяви, че е била насилена от певеца като 17-годишна девойка, докато била пияна. Крис У, който е една от най-ярките знаменитости в Китай, отрече обвинението, пише life.dir.bg.

Ду твърди също, че седем други жени ѝ споделили, че У ги е прелъстил с обещания за добра работа и други възможности. Някои от подмамените били непълнолетни, според Ду. Най-малко 24 жени след това отправиха обвинения в непристойно поведение към Крис У.

Той отрече и обвиненията, че е прелъстявал момичета с обещания за облаги, че е насилвал момичета, докато били в безсъзнание и че е имал сексуални отношения с непълнолетни. Според китайските закони пълнолетието настъпва на 18 години, а възрастта за сексуални отношения при взаимно съгласие е 14 години.

Адвокатите на Крис У са завели дело срещу Ду за поругаване.

Крис У е роден в Китай, но е израснал в Канада. Той дебютира в Холивуд през 2017 г. с участието си във филма "Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж", а преди това се изявява на музикалната сцена с кей-поп групата И Екс О.

Повече от 10 световни луксозни бранда прекратиха договорите си с Крис У след оправените срещу него обвинения от Ду.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Емануела пак смени цвета (СНИМКА)

Емануела вече не е блондинка. Фолк певицата смени русия цвят на косата си с кестеняв. Тези дни изпълнителката се появи на участие с нова визия, с която изненада феновете си. Пайнерката явно не се е харесала като блондинка или пък се е решила на нова промяна заради друга песен. Каква […]