Арсен Венгер за Карим Бензема: Преди беше с наднормено тегло, а днес служи за пример

NetNews

Карим Бензема е може би най-коментираният футболист в изминалите няколко месеца, а и как да е иначе, когато вкара 10 гола във вратите на Манчестър Сити, Челси и ПСЖ в елиминациите на Шампионската лига до тук. Легендарният треньор на Арсенал – Арсен Венгер, също се включи в дискусиите около формата на централния нападател на Реал Мадрид с любопитно изказване.

„До 30-годишна възраст беше с 2-3 кг. над нормата. Сега обаче се е превърнал в атлет за пример и е един от най-добрите нападатели в света“, каза „Професора“ пред beIN Sports.

34-годишният таран започна да блести най-ярко, откакто Кристияно Роналдо напусна Мадрид, като сякаш до тогава португалецът обираше лаврите за всички успехи на „кралския клуб“. Сега обаче изглежда дойде времето на Карим Бензема и след подсигурената шампионска титла на Испания идва ред и на финала в Шампионската лига срещу Ливърпул на 28 май. Именно там се очаква той отново да бъде човекът под прожекторите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

"Путин уважава само силата и твърдостта"

Томаш Пояр с гордост изтъква, че страната му е била сред първите, които са доставили оръжия на Украйна. За тях още от първия ден било ясно едно: „Това е и наша война. Защото ако Украйна бъде победена, войната ще стигне до границата на Словакия и отвъд нея“. Путин иска да […]