Артета: Не мога да водя 31 футболисти

NetNews

Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че вече е фокусиран върху втората част от трансферния прозорец. До момента Сеад Колашинац и Уилиям Салиба бяха пратени под наем, Месут Йозил прекрати договора си, а Сократис Папастатопулос също вече не е част от тима.

"Малко или много завършихме първата част от процеса. Сега се фокусираме върху втората фаза. Очевидно е, че този трансферен прозорец е много сложен заради контекста, но ние търсим възможности и ще видим какво можем да направим. Имаме недостиг на бекове, които играят с ляв крак. Разбира се, знаем, че можем да използваме в тази зона Ейнсли, Букайо и Седрик", заяви Артета.

"Естественият избор за тази позиция е Киърън, но можем да се адаптираме. Оглеждаме какви са възможностите. Търсим варианти за няколко позиции. Ако можем, ще направим нещо. В противен случай ще продължим с това, което имаме. Нямаше как да останем с 31 играчи. Такъв състав не може да се менажира", заяви Артета.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

22 януари 1873 г.: Султанът потвърждава смъртната присъда на Васил Левски

На 22 януари 1873 г. султан Абдул Азис потвърждава смъртната присъда на Васил Левски. Той е 32-ият султан на Османската империя. Наследява брат си Абдул Меджид на 25 юни 1861 г., припомня dariknews.bg. През 1867 г. предприема пътуване до Великобритания, Франция и Австро-Унгария, през 1869 г. присъства на откриването на […]