Атанас Атанасов: Бойко Борисов иска да е Ахмед Доган в Банкя

NetNews

Краткият отговор на въпроса ще имаме ли среща с ГЕРБ за подкрепа на проекта им за правителство е "не". Ние сме последователни в цялата кампания защо трябва да си отиде това правителство и няма абсолютно никакви основания да водим такива разговори. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов.

Няма да подкрепим проектокабинета на Даниел Митов. Това каза пред бТВ съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов по повод заявеното намерение на ГЕРБ да поканят официално именно ДБ. След връчването на мандата Митов обоснова това решение с идеологическата близост, каквато по думите му виждат и с ИТН.

Идеологията на ГЕРБ е корупцията, нагласените обществени поръчки, онези чекмеджета с кюлчетата. Така че нямаме нищо общо с тяхната идеология и няма никакво основание да водим разговори, категоричен е Атанасов.

Напълно е ясно, че правителството, предложено от Бойко Борисов, няма да получи нужната подкрепа и на ход ще е следващата политическа сила в парламента – "Има такъв народ", счита още съпредседателят на ДБ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лекар със страхотна новина за Бойко Борисов

Няма пречки след възстановяването си от операцията на менискуса Бойко Борисов отново да излезе на игрището и да вкарва голове. Това коментира пред „Марица“ пловдивският ортопед и специалист по спортни травми д-р Георги Касабов по повод новата контузия по време на футболен мач на премиера в оставка. Той посочи, че […]