Атанас Железчев внесе документите на БЗНС в ЦИК

NetNews

Заместник-председателят на 37-то народно събрание Атанас Железчев внесе документите на партия БЗНС за участие в предстоящите парламентарни избори, съобщиха от партията.

От формацията изтъкват, че са наследници на Никола Петков, на д-р Георги М. Димитров, на вицепрезидента (1997-2002г.) Тодор Кавалджиев. Преди 1989 г. са избити и репресирани от комунистическия режим хиляди земеделци, припомнят те.

"Убедени сме, че лицемерният сценарий за завръщането във властта на наследниците на бившите комунисти, съвместно с новите популисти и крайни националисти, ще тласне Родината ни в път, различен от евроатлантическата ѝ принадлежност", твърдят от партията.

За БЗНС традициите и приемствеността в политиката са основна ценност и гарант за отстояването на принципи, а не на лични проекти и интереси, уверяват от партията.

Припомняме, че партиите, регистрирали се досега в ЦИК, са: КОД, ВМРО "Изправи се? Мутри вън!", "Демократична България" , БСП, АБВ, "Републиканци за България", "Възраждане", "Атака" и "Коалиция ЗАЕДНО за България", Има такъв народ", ДПС.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Иван Сотиров: Незаконен е павилионът, захранван от тока, убил момчето

Поставянето на павилиони се прави, след утвърдена схема, след това трябва да има схема за включване и да има договор с ЧЕЗ. Не ми изглежда законно включен този обект. Това заяви бившият зам.-кмет на София Иван Сотиров в предаването „Още от деня“ по БНТ. За постоянния обект, документацията, за издаване […]