Атлетико Мадрид спаси сезона с победа над един от опашкарите в Примера

NetNews

Атлетико Мадрид победи с 0:2 тима на Елче, за да си гарантира на практика мястото в топ 4 на испанската Примера Дивизион и така да спаси един кошмарен сезон.

Матеуш Куня и Родриго де Пол вкараха попаденията за „дюшекчиите“ през двете полувремена, за да може активът на тима им да набъбне на 67 точки.

Севиля по-рано записа трето поредно равенство срещу Майорка, а Реал Бетис разби с 0:3 Валенсия, за да остави интригата за мечтата в Шампионската лига жива поне за още един кръг.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Two goals and three vital points! ? <a href=“https://t.co/CvjoQ2lpwD“>pic.twitter.com/CvjoQ2lpwD</a></p>&mdash; Atlético de Madrid (@atletienglish) <a href=“https://twitter.com/atletienglish/status/1524499747331055620?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 11, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

На каква възраст жените правят най-много и най-хубав секс

Учени са направили проучване, за да установят на каква възраст жените имат най-голяма потребност, нужда и желание да правят секс. Заключението им е крайно неочаквано. Според специалистите причината се крие в спецификата на репродуктивните органи, чиито функции в тази възраст се подготвят за съвсем различен период. Експертите разкриват и какви […]