А1 се връща при меломаните с до 3 месеца безплатен абонамент за Deezer Premium

NetNews

А1 започва да предлага нова услуга за музикален стрийминг от 7 декември. Deezer е утвърдено име сред музикалните любители. В платформата ги очакват над 56 милиона записа, възможност за създаване на персонализирани плейлисти, както и умен алгоритъм за препоръки, който сам разпознава любимия стил на потребителите и им предлага нови песни. За старта на услугата А1 обявява и 3-месечен промоционален безплатен абонамент за Deezer Premium за всички свои потребители на мобилни услуги на договор, както и едномесечен абонамент за тези, които използват предплатени карти. За да го получат, клиентите трябва да заявят използването на услугата до 31.01.2021 г.

С Deezer клиентите на А1 ще се забавляват с функцията FLOW, която научава какво харесва потребителят и какво не, след което възпроизвежда безкраен поток от музика, подбрана специално за него. По този начин приложението предлага за слушане любима музика, примесена със свежи препоръки. Абонаментът за Deezer Premium означава, че няма да има и някакви прекъсвания за реклами, които да попречат на музикалното изживяване.

Изключително богатото съдържание от музикални изпълнения очаква меломаните в Deezer. Общият брой на записите – песни и подкасти – към момента е над 56 милиона, но в платформата непрекъснато се добавят и нови парчета. За да се ориентират в морето от музика, потребителите на платформата могат да слушат вече готовите плейлисти и да създадат свои собствени с любимите си песни. Богатите колекции са разпределени по жанр, а търсенето на любимата мелодия е бързо и интуитивно. Със SongCatcher пък лесно може да се разпознае всяка песен, която звучи навън.

Практично предимство за потребителите е и фактът, че могат да включат текстовете на любимите си песни на екрана на телефона, да пеят заедно с изпълнителя, да си организират импровизирано караоке с приятели или просто да се наслаждават на музиката.

Качеството на звука е забележително, без значение дали услугата се използва през мобилната мрежа (3G или 4G) или Wi-Fi. И в двата случая А1 и Deezer обещават HQ аудио без реклами. Възможно е да се слуша и в офлайн режим, като за целта музикалните файлове могат да се изтеглят на устройството на потребителя, без това да повлияе на качеството на музикалното изживяване.

От А1 не са забравили и всички любители на музиката, които са били потребители на платформата А1 Xplore Music – предшественикът на Deezer в портфолиото с услуги на телекома. Те ще получат цели 12 месеца промоционален период, ако са били активни потребители към 30 септември, когато беше прекратена старата платформа. За тази една година използването на Deezer остава напълно безплатно.

За тях, както и за новите потребители, които са се възползвали от 3-месечния безплатен период, месечната такса за използване на услугата ще бъде в размер на 9,99 лв. на месец. Тя се включва към месечната фактура за всички услуги от А1. За клиентите на предплатена услуга, активирали своя Deezer Premium абонамент, сумата ще се приспада от наличния баланс в картата им.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бизнесът обяви от какви специалисти има нужда

Държавата ще плаща обучението на студентите в дефицитните специалности, ако работят по специалността си пет години в България. Това предвижда нова наредба на Министерството на образованието и науката, която е предоставена за обществено обсъждане. „Предложението се дискутира с бизнеса от години“, посочи в „Хоризонт до обед“ Томчо Томов – ръководител […]