Барбара Стрейзънд можела да бъде първата принцеса от еврейски произход

NetNews

В началото на юли принц Чарлз сподели пред лондонския вестник Times, че на младини е намирал Барбара Стрейзънд за „ослепителна“. Сега певицата и актриса върна комплимента и разкри пред Ай Ти Ви интересни детайли от първите срещи между двамата, съобщи БТВ.

„През 1974 г. записвах нова песен в Сан Диего, когато той помоли за среща“ – споделя звездата. По това време тя е на 32 г., а Чарлз е на 26 г. и служи в кралския военно-морски флот. „Чарлз дойде в студиото и му предложих чай. Помислих, че охраната ще се притесни дали няма отрова, но те не реагираха“ – разказва носителката на две награди "Оскар", която днес е на 79 г..

„От този момент нататък станахме приятели и аз обичах да прекарвам време в кралските градини в Хайгроув, където участвах в благотворителни събития“ – допълва тя. При един от своите престои в Лондон тя забелязва в хотелската стая на своя асистент букет цветя. На въпроса кой ги е изпратил, той отговаря „Един фен на име Чарлз“.

Певицата веднага разпознава върху бележката печата на принца. Прави ѝ впечатление също, че букетът не изглежда като от цветарски магазин, а като набран съвсем скоро от градина. Барбара Стрейзънд уточнява, че контактите ѝ с Чарлз са били преди той да срещне Даяна.

„Когато той дойде да гледа моето шоу, на сцената си помислих, че ако изиграя правилно картите си, мога да стана първата принцеса от еврейски произход“ – признава певицата колкото на шега, толкова и сериозно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Славия разплака Берое в мач с пет гола

Славия победи по драматичен начин Берое в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. "Белите" се наложиха с 3:2 след пълен обрат на "Овча Купел". Това е втори успех за столичани от началото на сезона след трите точки над Левски. Берое до момента има две загуби и две победи. Заралии […]