Барса е готов на отстъпки от цената, стига Стивън Джерард още да иска Филипе Коутиньо

NetNews

Филипе Коутиньо без съмнение се превърна в една от причините за дълговата криза в Барселона и по тази причина от клуба вече за трети път го изпращат под наем, за да олекне на бюджета. В момента той играе за английския Астън Вила, но оттам не са готови да платят първоначално исканите €40 млн. за плеймейкъра, които „каталунците“ заложиха в контракта му. Барса обаче вече е готов на сериозна отстъпка, според Mundo Deportivo.

Смята се, че 29-годишният плеймейкър може да остане в състава на Стивън Джерард срещу половината от споменатата сума, което е съвсем по джоба и вкуса на „виланите“.

Коутиньо започна ударно повторния си престой във Висшата лига, като вкара 4 гола и даде 3 асистенции за своите нови съотборници от януари насам, но от средата на март насам не е успял да добави нищо към тази си статистика. Именно това е накарало Джерард да премисли по-добре евентуалния постоянен трансфер на бившия си съотборник и настоящ подчинен.

Договорът на Филипе Коутиньо с Барселона е до 2023 г., като за този период той би струвал още около €9 млн. на клуба, благодарение на сериозната си заплата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Израелската армия започна едно от най-големите си учения от десетилетия

Израелската армия съобщи, че е започнала едно от най-големите си военни учения от десетилетия, предаде ДПА. „През следващия един месец военнослужещи от всички видове въоръжени сили ще участват в съвместно учение за повишаване на боеспособността на армията – по суша, въздух, вода и в киберпространството“, посочиха израелските военни в Туитър. […]