Барселона дължи на Меси огромна сума

NetNews

Лионел Меси вече напусна Барселона като свободен агент и подписа с Пари Сен Жермен, но въпреки това той трябва да получи от вече бившия си клуб 39 милиона евро, твърди „Mundo Deportivo“.

Изданието пише, че тази сума е била вписана като бонус „лоялност“ във вече изтеклия договор на аржентинеца. Сумата трябваше да бъде изплатена в средата на юли, но нападателят тогава очакваше да преподпише и заяви, че не е в Барса заради парите.

Преди години и друга напуснала звезда на Барса – Неймар имаше да получава куп пари от „каталунците“, след като първо поднови договора си, а след това премина в ПСЖ, но тогава не получи сумата.

Както е известно, заради влошеното финансово положение на Барселона, от клуба се принудиха да продават играчи или да предоговарят договорите им при по-ниски заплати.

Barcelona have to pay Lionel Messi a 'loyalty bonus' of €39million, even though he has left the club. That is according to El Mundo – who released the full details of Messi's contract at the Camp Nou (from January -https://t.co/ytNLoj6qdR)

— Colin Millar (@Millar_Colin) August 11, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тома Биков: Радев е виновен за политическата ситуация сега

Дебат ще има, иначе друго няма какво да се случи. Днес ще изпълним формално процедурата с импровизация. Това заяви пред НС депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Днес народните представители ще гласуват решение, с което да приеме отказът на депутата от „Има такъв народ“ Пламен Николов да е премиер. "Такава ситуация, […]