Барселона пак преотстъпи млад защитник

NetNews

Защитникът на Барселона Жан-Клер Тодибо ще доиграе сезона във Франция. Каталунците преотстъпиха 21-годишния талант на Ница. Преди това Тодибо беше под наем в Бенфика, но не успя да се наложи. Той дори не записа нито един мач в първенството и се появи само в два мача за Купата на Лигата.

В договора между Барса и Ница има и клауза за откупуване. "Орлетата" ще могат да придобият изцяло правата на Тодибо срещу 8,5 млн. евро, а ако през следващите сезони се представя на ниво, в касата на каталунския гранд ще влязат още 7,5 млн.

Младежкият национал на Франция пристигна в Барселона през 2019 година от Тулуза. На "Камп Ноу" той не получи много шансове да се докаже и беше пратен под наем в Шалке 04. Германският клуб обаче не се възползва от опцията да го купи за 25 млн. евро.

През лятото Барса прати бранителя в Бенфика, но след като се разбра, че наставникът Рубен Аморим няма да разчита на него, се стигна до варианта с преотстъпването в Ница.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шефът на ОЛАФ: Купени са неподходящи коли, парите трябва да се върнат

Нарушенията в обществена поръчка за високопроходими автомобили за полицията, открити от ОЛАФ, се разследват от прокуратурата. За "По света и у нас" на БНТ генералният директор на Агенцията Виле Итала съобщи, че разследването е установило, че вместо високопроходими коли за всякакви терени, МВР е закупило автомобили тип SUV, които не […]