Барселона позлатява Сезар Азпиликуета

NetNews

Барселона е напът да позлати капитана на Челси – Сезар Азпиликуета, като му предложи много по-сериозен договор от това, което „сините от Стамфорд Бридж“ му предлагат към момента, според Goal.

32-годишният краен защитник има само 12 месеца от договора си с англичаните, но €13-те млн. на сезон за период от 2 години с опция за още 1, които изданието твърди, че „каталунците“ ще му предложат, биха звучали съблазнително за всеки играч в неговата позиция.

Шави страда от липсата на достатъчно класа на десния бек, където Сержиньо Дест не отговаря на изискванията, а Дани Алвеш отдавна премина своя пик.

Азпиликуета би могъл да превземе тази роля с лекота, стига разбира се да се опази от контузиите, които обичайно застигат футболистите, когато преминат една определена възраст.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЦСКА за назначението на Попов: Търпяхме, търпяхме, но днес чашата преля!

ЦСКА се изказа неособено ласкаво по адрес на Никола Попов, който по-рано днес бе обявено, че ще ръководи финалната среща за Купата на България срещу Левски. От клуба дори настояват за незабавната смяна на рефера. „ЦСКА търпя, търпя всички неразбории с организацията и билетите покрай предстоящия финал за Купата на […]