Барселона размаза Гранада с 4:0

NetNews

Барселона прегази като гост Гранада с 4:0 в мач от 18-ия кръг на испанската Ла Лига и се изкачи до третата позиция във временното класиране, изоставайки само на 2 точки от Реал (Мадрид), който е с мач по-малко.

Каталунците бяха пълни господари на „Лос Карменес“ и поведоха рано с гол на Антоан Гризман (12), който след това асистира за първото от двете попадения на Лионел Меси (35, 42), разписал се и от пряк свободен удар. Аржентинецът записа името си в историята с поредно уникално постижение. Той е първият футболист, който вкарва поне по 10 гола в 15 поредни сезона на испанския елит, като от началото на този има 11 попадения. Освен това Меси вкара и 48-ия си гол от фаул във всички турнири (37 гола от пряк свободен удар за първенство) и вече има едно попадение повече от Кристиано Роналдо (47 гола от фаул, 32 от тях шампионатни).

През втората част играчите на Роналд Куман намалиха оборотите и реализираха само още един гол. Антоан Гризман (63) вкара второто си попадение в срещата, като в този случай се разписа след асистенция на Усман Дембеле. До края на мача андалусци така и не намериха сили поне за почетен гол.

След успеха си Барселона събра 34 точки и излезе на третата позиция във временното класиране. Гранада заема седмо място с 24 точки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Идва анимационен Мистър Бийн

Актьорът Роуан Аткинсън обяви, че продуцира анимационен филм за Мистър Бийн, съобщи Емпайър. Актьорът вече е започнал работа по филма. Той ще озвучава главния герой. Според него е по-лесно просто да озвучаваш персонажа. Той признава, че самата игра на такъв герой не е лесна. Актьорът разбира и каква голяма отговорност […]