Бащата на Новак Джокович: Никой не може да му налага мнението си

NetNews
Бащата на Новак Джокович: Никой не може да му налага мнението си

Снимка: БГНЕС

Бащата на лидера в световната ранглиста Новак Джокович – Сърджан, още веднъж намекна, че най-вероятно синът му ще пропусне Откритото първенство на Австралия през януари заради изискването на организаторите за задължителна ваксинация на участниците.

Джокович открито отказва да разкри дали си е поставил ваксина срещу Covid-19, но от изказванията му става ясно, че най-вероятно не го е сторил и няма да може да защитава титлата си в Мелбърн, където е деветкратен шампион. „Организаторите трябва да решат дали ще допуснат Новак. Ако решат да не го пуснат да участва, трябва да застанат зад решението си. Той е печелил турнира девет пъти и сега отново иска да играе, но това зависи от тях. Никой не може да налага мнението си на Новак, той ще направи това, което счита за най-правилно за себе си“, коментира Сърджан Джокович през сръбски медии.

Според бащата на носителя на 20 титли от Големия шлем, дори и той да пропусне Аустрелиън Оупън, 21-та титла от Шлема няма да се забави. „Ще изчакаме Ролан Гарос за 21-та му титла. Той ще спечели още поне две титли от Уимбълдън и няколко други Големи шлема. Със сигурност не се съмнявате в това? Няма нужда човек да е експерт, за да види, че той ще играе още две или три години и това ще е достатъчно“, каза Сърджан Джокович.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прокуратурата се самосезира заради незаконен басейн

Окръжната прокуратура в Бургас се самосезира по публикации в медиите, касаещи незаконен басейн, построен върху скали край морето в местността „Поляните“, която се намира в землището на Синеморец, община Царево, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Бургас. Разпоредена е проверка, която трябва да установи дали има незаконно строителство. Тя […]