Безкрайни минути и мегабайти ще продължат да получават клиентите на А1 с всеки от мобилните планове и през май

NetNews

Поради силния интерес А1 удължава до края на май срока на промоционалната кампания за мобилните планове ONE. Телекомът ще предостави безкрайни минути и мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA за първите пет месеца от договора на всички, които сключат абонамент за някой от мобилните планове през месец май.

За абонатите, които изберат мобилен план от фамилията тарифи Unlimited, който е вече с включени неограничени минути и мегабайти за целия срок на договора, е предвиден еднократен бонус „Неограничени МВ“. Така клиентите ще могат да подарят неограничен мобилен интернет на свой близък с номер от мрежата на А1. Безплатните безкрайни мегабайти, включени в бонуса, ще могат да бъдат използвани в рамките на първите пет месеца след активирането му.

Всички мобилни планове на компанията ще предоставят неограничени минути и мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA за период от пет месеца. След този период потребителите ще имат възможност да надградят плана си, или да продължат да го използват при стандартните условия. Чрез мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg новите абонати на всеки от мобилните планове Unlimited през май ще могат да зарадват с пет месеца безкрайни мегабайти свой близък в мрежата на А1.

Мобилните планове на телекома предлагат богато разнообразие от тарифи, съобразени с различните нужди на потребителите. Сред тях има четири плана ONE, с включени национални минути от 600 до неограничени, и мегабайти на максимална скорост в страната – от 600 до 20 000. Те се предлагат на цени от 19,99 до 34,99 лева на месец.

Плановете с безкрайни минути и мегабайти са три и завършват с Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти, неограничена максимално достижима скорост на мобилния интернет и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия период на договора.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Най-малко 350 мигранти са прекосили Ламанша за последните два дни

Най-малко 350 мигранти са прекосили Ламанша за последните два дни, а проучване показва, че търсещите убежище са готови да рискуват, въпреки плановете на британското правителство да ги изпраща в Руанда, докато вземе решение дали могат да останат на Острова, предаде БНР. Министерството на отбраната съобщи, че 254 мигранти със седем […]