Без ваксина Джокович няма да може да използва и вилата си в Испания

NetNews

Испания не е започнала разследване срещу Новак Джокович и няма да го прави, заяви говорителката на местното правителство.

Подобни информации се появиха, след като стана ясно, че в дните след Коледа Джокович е отишъл да тренира в имението си в Марбея, докато може би още е бил заразен с коронавирус, нарушавайки карантината си.

Също така не бе ясно как точно той е влязъл в страната, след като има заповед, че сръбските граждани могат да влизат без задължителна карантина само, ако са ваксинирани, какъвто Новак Джокович не е.

Макар да е мистерия как точно той е влязъл в страната, от правителстовто официално обявиха, че разследване по случая няма да има. Няма да е изненада, ако се окаже, че Новак е изплзвал дипломатическия паспорт, който се оказа, че притежава.

Властите обаче внесоха важно уточнение. То е, че Испания има ясни правила и изобщо няма да прави компромис за Новак Джокович, когато дойде време за традиционния Мастърс турнир в Мадрид, който Ноле е печелил три пъти.

„Ако г-н Джокович иска да играе в Мадрид или да посещава дома си в Испания, той просто трябва да се ваксинира. Това би било най-разумното нещо в момента. Новината, че той се разледва е фалшива, нито правителството, нито полицията прави това“ съобщи официалната говорителка на правителстовто.

В същото време стана ясно, че Netflix ще снима филм за драмите около Новак Джокович от последните две седмици.

Продукцията ще е минисериал, като на този етап не се разкрива дали ще е документален филм с реални кадри или игрален филм, създаден на базата на случилото се.

Появиха се непотвърдени инфромации, че вече е започнало избирането на актьора, който да изиграе Новак Джокович, а фаворит е холивудската звезда Джейк Гиленхол.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Носът на Живия Кен се разпадна след поредната операция (ВИДЕО)

10 години след като Родриго Алвес се подложи на първата си пластична операция и се превърна в Живия Кен, а после се трансформира в Живата Барби, и дори промени пола си, прекръствайки се на Джесика Алвес, започна да се разпада. Днес 38-годишният Алвес започва работа преди години като стюард и […]