Без зарядно за новите смартфони на Google

NetNews

Когато преди няколко години от Apple премахнаха жака за слушалки, повечето хора не бяха доволни от промяната, което предизвика и редица коментари от фенове на други марки, включително дори от официални профили на по-известните компании. Едва няколко месеца по-късно повечето нови смартфони вече пристигаха без жак за слушалки и това се превърна в съвсем нормално нещо в днешни дни.

Подобно нещо стана и с представянето на новия iPhone 12 при който зарядното не бе включено в комплекта. Отново коментарите и присмиващите се снимки не изостанаха и ето, че няколко месеца по-късно това отново се превърна в тенденция и голяма част от смартфоните не включват зарядно в комплекта.

Последният модел, който се включва в клуба е Google Pixel 6 за който от компанията загатнаха през изминалата седмица. Според официалното съобщение на компанията, новият флагман няма да пристига със зарядно в комплекта, поради това, че най-вероятно вече имате такова. Промяната няма да засегне представеният вчера Pixel 5a, който най-вероятно ще е последният, възползвал се от 18W зарядно, достъпно със закупуването на смартфона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

УЕФА припомни най-лудата вечер в българския клубен футбол (ВИДЕО)

УЕФА припомни на страницата си за героичните изяви на Козмин Моци с екипа на Лудогорец срещу Стяуа през 2014 година. Тогава в решителен плейоф разградчани биха след дузпи и за първи път в историята си влязоха в групите на Шампионската лига. Румънците победиха с 1:0 в първия мач, а в […]