Без изненади: Рома е на 1/4-финал в Лига Европа

NetNews

Рома и на практика е четвъртфиналист в Лига Европа. След 3:0 в първия мач, "вълците" изиграха умно и реванша си с Шахтьор (Донецк), поздравявайки се с победа като гости 1:2. Пауло Фонсека отново надви бившите си работодатели, което ще свали поне малко напрежението от плещите си, натрупано след неочакваното поражение от Парма в Серия "А".

След нулева първа част, гостите убиха и малкото останала интрига с откриващо попадение на Борха Майорал. Юношата на Реал (Мадрид) стигна до отбита топка в малкото наказателно поле и стреля с глава, за да я прати в долния ляв ъгъл в 48-ата минута.

През тази кампания в Лига Европа на Рома им върви да страда от "армейци". След поражението от ЦСКА в София, тази вечер бивш "армеец" лекичко разочарова "джалоросите", правейки 1:1 в 59-ата.

Време за чудодеен обрат обаче нямаше. В крайна сметка италианците дори си тръгнаха като победители от олимпийския стадион в Киев, когато Борха Майорал се разписа за втори път през тази вечер. Голяма работа за неговото попадения свърши захранилият го с головия пас Карлес Перес.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Медведев за Байдън: Времето не го е пощадило

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш президент и премиер на Русия Дмитрий Медведев определя острото изказване на президента на САЩ Джо Байдън за руския президент Владимир Путин като „цена на възрастта“. Той каза пред журналисти за това, припомняйки, че преди това се е срещал с Байдън, […]