Бербатов: Изборът на Михайлов е нелегитимен (ВИДЕО)

NetNews

Димитър Бербатов отново потвърди, че ще търси арбитраж от съда, за да се провери легитимността на преизбирането на Борислав Михайлов за пети мандат начело на Българския футболен съюз, като категорично заяви, че условията не са спазени.

„242 делегатски гласа представляват повече от 50% и са необходими за вземане на решения“, написа Бербатов в страницата си във Facebook, цитирайки по този начин председателя на Комисията за проверка редовността на делегатите – Трайко Младенов.

В допълнение той публикува аудио със снимки, в което ясно и недвусмислено се потвърждава, че са нужни точно толкова делегатски гласове, за да бъде избран даден кандидат за президент с подкрепата на повече от 50% от имащите право на глас.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frevolutsiataetuk%2Fvideos%2F2938283466385975%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КНСБ: Подготвят масови съкращения в предприятията

"В Плана за възстановяване бяха добавени някои нови проекти. В енергийния сектор имаше доста проблеми. Промените, които бяха направени последно, бяха по наше предложение, но и на някои виждания на кабинета. Нашите предложения бяха свързани с това държавно предприятие за рекултивацията, което да бъде заложено като реформа в Плана. Важното […]