Берое се опитва да привлече нападател на ЦСКА

NetNews

Берое ще се опита да привлече нападателя на ЦСКА Калоян Кръстев, твърди „Труд”. Таранът е със статут на твърда резерва на „Армията”, след като не успя да се пребори за титулярно място в конкуренцията на Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс.

Заралии търсят трескаво нови попълнения, след като договорите на почти всички футболисти изтичат в края на сезона. Желанието на треньора Петър Хубчев е Берое да си осигури услугите на Кръстев дори под наем, тъй като ЦСКА едва ли ще го пусне без пари, предвид, че плати сериозна сума за правата му на Славия през миналото лято.

В Берое търсят нови играчи във всички линии. От клуба са провели разговори с халфа на Локомотив София Божидар Кацаров. Бившият футболист на Локомотив Пловдив и настоящ на Беласица Айвън Ангелов също попада в плановете на Хубчев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Състоянието на патриарх Неофит е стабилно

Стабилно е състоянието на Патриарх Неофит след инцидента, който той претърпя във вторник. Тогава Патриархът падна и счупи горната част на лявата бедрена кост. Главата на Църквата бе откаран в болница, където му предстои операция. Миналата година той беше настанен два пъти в болница – веднъж в неврологично отделение, а […]