Бесен тираджия едва не прегази шеф на областно пътно управление

NetNews

Румънски шофьор на тежкотоварен автомобил едва не е прегазил директора на областното пътно управление във Велико Търново – инж. Венцислав Ангелов. Инцидентът е станал в неделя в Прохода на Републиката, докато пътят е бил разчистван. Шофьорът отказал да спре на стоп палка и ударил крака на длъжностното лице.

„Тежкотоварните автомобили бяха спрени, за да може почистващата техника да излезе към върха и да стартира почистване. Бяха спрени 4-5 тежкотоварни автомобила, като един от тях беше с румънска регистрация, управляван от румънски гражданин. Той започна да натиска клаксона, изнервен от това, че е задържан. Завъртя волана наляво и тръгна рязко. Аз бях пред камиона, опитах да го спра, но само бързата ми реакция ме спаси от по-сериозен инцидент”, разказа инж. Венцислав Ангелов.

След като не спира на сигналите на органите на реда, шофьорът се отправя към върха. След подаден сигнал няколко километра по-късно мъжът е спрян. Наложени са му глоби.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тони Дачева затвори устите на клюкарите

"Няма никой. Сама съм и си гледам детето, това е", отговори Тони Дачева наскоро на въпроса дали има мъж до себе си, каквито слухове имаше. Според клюките, ветеранката на жанра има връзка с депутат. Дачева обаче е категорична, че след раздялата с Найден Милков, не е имала половинка, пише Hot […]