Бивша звезда на Милан се предложи на „росонерите“

NetNews

Алешандре Пато се предложи на Милан. Бразилският нападател прекара шест сезона на "Сан Сиро", като изигра 150 двубоя за тима, в които реализира 63 попадения. Пато също така спечели една титла на Италия, както и една Суперкупа на страната. В момента Пато е свободен агент, след като бе освободен от Сао Пауло. Именно поради тази причина той изяви желание отново да облече екипа на Милан.

"Имам страхотни спомени от престоя си в Милан. Става въпрос за 150 мача, 63 гола, титла в Серия А, Суперкупа на Италия. Ще бъде сбъдната мечта да мога да се завърна отново в Милан. Сърцето ми е там. Няма да имам проблем да бъда заместник на Златан. Мисля, че ако изиграя няколко мача ще мога да убедя треньора в качествата си. Смятам, че двамата със Златан можем да играем заедно – ще направим страхотен тандем", заяви бившият бразилски национал пред Gazzetta dello Sport.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Снегът спира, денят ще е слънчев

Днес сутринта на места в Източна България все още ще превалява слаб сняг, но бързо ще спре и облачността и там ще се разкъса, предаде БНТ. В останалата част от страната ще бъде предимно слънчево. Западният вятър ще отслабва, а до вечерта в отделни райони и ще стихне. Минималните температури […]