Бизнесмен хлътна по футболна съпруга във „Фермата“

NetNews

Нова любовна история се разгаря в риалитито „Фермата“. Най-желаният ерген в стопанството – бизнесменът Пламен, хлътна по красивата футболна съпруга Теодора. „Тя единствена ме привлича истински като жена. Харесвам я!“, призна участникът пред Виктор, най-добрият му приятел в риалитито.

„Личи ти“, коментира строителят, който пък си пада по бившата стюардеса Цвети, без да подозира, че тя е тайно влюбена в Пламен.

Бизнесменът, който е магнит за жените в шоуто, все още не смее да разкрие сърцето си пред Теодора. Вероятно го спира фактът, че красивата брюнетка е омъжена за бившия играч на „Локо“ и „Берое“ Танко Дяков. От няколко години те живеят в Чикаго, където тя прави бижута, а той върти строителен бизнес, а двамата заедно отглеждат малката си дъщеря.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арсенал спасява Барса от един от ненужните на „Ноу Камп“

Арсенал и Барселона продължават преходните си периоди, макар и с разликата, че англичаните са в много по-добро финансово състояние. Това позволява на „лондончани“ да се огледат за някоя добра възможност с „каталунците“, за да заздравят проблемите си зони. Микел Артета от известно време трансформира защитата и полузащитата на тима си, […]