Възобновяват се полетите от София до екзотична дестинация

NetNews

От 23 април турският национален превозвач възобновява полетите си от София до Сейшелите. Те ще се извършват понеделник и четвъртък. Те са с прекачване в Истанбул, уточнява превозвачът.

Turkish Airlines продължава да възобновява своите полети до различни дестинации по света. Разположени в Индийския океан, Сейшелите предлагат отлично туристическо преживяване, като посетителите могат да се докоснат до местната култура и красотата на острова.

В резултат на продължителното стриктно прилагане на мерки за безопасност, Сейшелските острови отварят границите си за посетители от целия свят, считано от 25 март 2021 г. Пътуващите трябва да представят негативен PCR тест, направен не по-късно от 72 часа преди пътуването, като не подлежат на карантина и нямат наложени ограничения при движение след пристигане на острова. Новината за отварянето на сейшелските граници за туристи беше обявена от министъра на външните работи и туризма Силвестър Радегонде след успешното развитие на кампанията за ваксинация в страната.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Брад Пит разочарован от обвиненията на Анджелина в домашно насилие

Изтичането в пресата на част от документацията, свързана с развода между Брад Пит и Анджелина Джоли, се оказа особено болезнено и за актьора. Оказва се, че той не е подозирал за намерението на бившата му вече половинка да използва домашното насилие като фактор в битката за децата и подялбата на […]