Данаилов: През март 2021 г. правителството е похарчило 5 млрд. лв.

NetNews

2.3 млрд лева – това е сумата, представляваща разликата между разходите за 1-вото тримесечие на 2020 г спрямо тези за 1-вото тримесечие на 2021. Това пише във възмутителен пост във "Фейсбук" Пламен Данаилов.

"Тези факти стават ясни от данни, публикувани от МФ. Към момента не е ясно за какво точно са изразходвани тези пари, но едно е ясно! През месец март 2021 г. правителствовото е похарчило 5 млрд. лева!!! Само за сравнение за януари и февруари същата година са похарчени 6,8 млрд., през януари са 3,1 млрд. лева, през февруари 3,7 млрд. лева. И за да сравняваме ябълки с ябълки, през март 2020 г. разходите са били 3,4 млрд. лева. Изводът от всички тези числа е, че купуването и продаването на гласове с държавни средства е ОЧЕВИДНО и позволено", пише още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задържаха оръжие и боеприпаси на "Капитан Андреево"

Голямо количество оръжие и боеприпаси са задържани при опит за контрабанда от Турция у нас за страна от Западна Европа, на 5 април през ГКПП "Капитан Андреево". Това съобщиха на съвместна пресконференция на граничния пункт окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов и зам.-директорът на Агенция "Митници" Георги Александров. Става дума […]