2 банки възстановяват програмата за безлихвено кредитиране

NetNews

Още две банки-партньори на Българската банка за развитие по програмата за безлихвено кредитиране на физически лица започват да приемат отново документи на кандидатите.

ОББ вече рестартира програмата в клоновата си мрежа, а Райфайзенбанк, която ще започне отново да приема заявления от днес.

ББР гарантира безлихвени заеми до 6 900 лева, включително за кредитиране на граждани, които са били в неплатен отпуск поради пандемията, а в настоящия период на наложени ограничителни противоепидемични мерки са безработни.

Кандидати могат да бъдат служители, които са били в принудителен неплатен отпуск, или самоосигуряващи се, чиято дейност е била временно прекъсната заради извънредната обстановка. Максималният срок на погасяване е 5 години, с минимум 6 месеца и максимум 24 месеца гратисен период. Заемите са освободени от такси, комисиони и неустойки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВиК ремонт по кръстовището на "Преслав" и "Крали Марко"

Екип на „ВиК“ – Ямбол извършва днес ремонтни работи по канализационната мрежа в района на кръстовището на улиците „Преслав“ и „Крали Марко“. От дружеството събщават, че са възможни спирания на водата в района, както и в зоната на „Биков мост“. Ремонтни дейности се извършват и по ВиК-мрежата в тунджанските села […]