Биков: Гражданите са разтревожени от повърхностното мислене на Петков

NetNews

Биков: Гражданите са разтревожени от повърхностното мислене на Петков

Снимка: БГНЕС

„Получен е имейл със събраното от испанската полиция. Разследването приключи преди месеци, а тогава вече бе изпратена същата информация. Наричам го активно мероприятие на Бойко Рашков, защото ДАНС се чувстваха много неудобно. Това заяви пред NOVA зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

Той определи казуса „Барселонагейт“ като сериозна загуба на политическа енергия и време. „Ако има пране на пари, испанската полиция нямаше да прекрати разследването. В огромната си част са вестникарски публикации и доноси на Елена Йончева“, смята Биков. И допълва, че докато властта нарича ГЕРБ мафия, няма как да има диалог за промени в Конституцията.

„Когато наричат ГЕРБ ОПГ, наричат така и всичките ни 600 000 избиратели. Управляващите имат полза политическият диалог да бъде възстановен. Това ще се случи когато ни потърсят по културен и възпитан начин“, обясни той.

Биков допусна, че може би е било грешка Бобокови да бъдат изправяни пред прокуратурата. „Никога не съм виждал среща между Борисов и Пеевски, митологията се преплита с реалната ситуация. Всички стари играчи на Прехода ще си върнат позициите. Управлението е достатъчно феодализирано, за да създаде възможност за влизане в политиката на бизнесмени“, посочи Биков. За него критиките на Радев и Борисов към властта означава, че тя не се справя.

Той разкри, че гражданите са разтревожени от „повърхностното мислене“ на Петков. По думите му изказването на премиера за членството в Шенген е сериозен политически гаф. „За един месец направи толкова поразии във външнополитически план, че не знам колко време ще трябва, за да се оправят“, подчерта Биков.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Израел ще започне да допуска неваксинирани туристи

Снимка: БГНЕС Израел ще започне да разрешава на всички туристи, независимо дали са били ваксинирани срещу коронавирус, от 1 март, гласи днешно изявление на премиера, цитирано от Ройтерс. За влизане в Израел все още ще се изискват два PCR теста, единият преди полета и един при кацане в Израел, се […]