Билбао победи Атлетико Мадрид и заплете съвсем интригата за титлата (ВИДЕО)

NetNews

Aтлетик Билбао постигна победа с 2:1 над лидера в Ла Лига Атлетико (Мадрид). По този начин интригата за титката съвсем се завърза.

Пет кръга преди края, Атлетико остава лидер с 73 точки, пред Реал (Мадрид) и Барселона със 71, а след победата днес с 2:1 над Гранада, Севиля е със 70 точки.

Интересен факт е, че на 8 май Атлетико приема Барселона, а на следващия ден Реал ще играе със Севиля в мачове, които може да са решаващи за трофея.

Първото попадение падна в осмата минута, когато Алехандро Беренгер разтърси мрежата на Ян Облак, а до края на мача защитата на баския клуб устоя на атаките до 77-ата минута, когато Стефан Савич изравни на 1:1.

Но това не беше краят, в 86-ата минута Игниго Мартинес осигури победата на Атлетик, за да стане задачата на "дюшекчиите" доста по-сложна от преди няколко кръга.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 26.04.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес може да попаднете на обидчиви и раздразнителни люде, но това не бива да ви притеснява. Всеки си носи някаква дълбока травма от детството. Ако можете да разведрите обстановката с някоя шега, ако ли не – по-добре си замълчете. Телец Работа и действие ви чакат днес. […]