Близнаците Цоневи може отново да играят заедно в един отбор

NetNews

Близнаците Борислав и Радослав Цоневи може отново да играят заедно в един отбор. Това е Локомотив Пд, чийто треньор Александър Томаш е включил братята в плановете за лятна селекция.

В момента Радослав Цонев е част от Левски, но договорът му изтича след месец и със сигурност няма да бъде подновен. Борислав подписа с украинския Черноморец Одеса през зимата, но заради военния конфликт в страната се завърна у нас подписа със Славия. Наемът му обаче е до края на сезона, когато вероятно и той ще стане свободен агент. Томаш и Борислав Цонев вече са работили заедно, когато двамата бяха част от Берое преди години. Тогава халфът изигра един от най-силните си мачове в българското първенство.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Във Варшава се провежда донорска конференция за Украйна

В рамките на деня в полската столица Варшава ще се проведе донорска конференция, на която трябва да бъдат предоставени конкретни ресурси в помощ на Украйна, предава RFE. По-рано 27-те лидери на страните от Европейския съюз създадоха специален фонд за разкъсваната от война Украйна като част от дарителска кампания. Досега са […]