Блондинка прикова вниманието на целия свят на US Open

NetNews

Блондинка прикова вниманието на целия свят по време на двубоя от US Open между Роберто Баутиста Агут и Феликс Оже-Алиасим (3:6, 4:6, 6:4, 6:3, 3:6) от третия кръг на турнира.

Русата дама попадна в кадър, беше излъчена на големия екран на корт "Луис Армстронг" и реши да покаже на какво е способна.

Тя вдигна чаша бира и я изпи на екс, с което заслужи аплодисментите на всички. Блондинката се превърна в любимка на режисьора на предаването, който още веднъж я показа в кадър минути по-късно, а тя не го подведе и погълна още една чаша без да ѝ мигне окото.

Момичето се превърна в хит в социалните мрежи, а зевзеци веднага посъветваха гаджето ѝ да се ожени за нея, тъй като такава жена не се среща всеки ден.

Sup? pic.twitter.com/mBEbZXiWf8

— Barstool Sports (@barstoolsports) September 4, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тотнъм ще глоби Ло Селсо и Ромеро след фарса на Бразилия – Аржентина

Тотнъм ще глоби Джовани Ло Селсо и Кристиан Ромеро, след като двамата бяха въвлечени в прекратяването и последвалата отмяна на сблъсъка между Бразилия и Аржентина. Световната квалификация в зона КОНМЕБОЛ бе преустановена в началото на първото полувреме, след като бразилски здравни власти нахлуха на терена. Официалните лица от АНВИСА твърдят, […]