Блъснаха „перлата“ на Pagani… отново (ВИДЕО)

NetNews

Едно от най-ексклузивните Pagani-та в света пострада в инцидент в Саудитска Арабия през изминалата седмица, а по-интересното е, че това е второто подобно произшествие за автомобила. „Перлата“ на Pagani пострада в Париж през 2016 година, само няколко месеца след като собственикът ѝ получи ключовете за нея.

Сега лилавият хиперкар претърпя втора катастрофа, след като се заби в жълто Porsche Cayman GT4 на магистрала. За радост, пострадали хора няма, но не можем да кажем същото за карбоновите панели на италианския автомобил, който ще трябва отново да посети фабриката на Pagani.

Pagani Huayra “Pearl” е първият ексклузивно направен хиперкар от модела Huayra, което прибавя допълнителна ексклузивност, към вече ексклузивния модел.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 9 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж простреля бившата си жена и се самоуби

Снимка: БГНЕС Трагедия потресе Лясковец. Мъж простреля бившата си жена, а след това сложи край на живота си. Двамата доскоро живели на семейни начала, но се разделили, предаде кореспондентът на БГНЕС от региона. Снощи в 20,18 часа в полицейското управление в железничарския град е получен сигнал за намерени мъж и […]