Богомил Бонев за Инициативния комитет на Радев : „Цветът на нацията?! И вътре Осман Октай

NetNews

Богомил Бонев коментира в социалната мрежа хората, които влязоха в Инициативния комите за издигането на Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат.

"Цветът на нацията?! И вътре Осман Октай. Когото навремето уличих в тъпа лъжа, а той вика: "Остави ме да си правя моята политика с моите малки лъжи". Бил съм организирал да му падне мазилка от тавана на апартамента в станцията на министерския съвет в Слънчака. И да го цапардоса по безценната глава. В този инициативен комитет имам много приятели и съмишленици. И много мошеници. Които са много лепливи към усещането за власт. И далавери. Дългата памет пречи", написа във Фейсбук вътрешният министър в периода 1997-1999 г.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сега британците видяха какво е да си вън от ЕС

По време на кампанията за излизането на Великобритания от ЕС редица известни публични личности се изстъпиха с красиви обещания, че Брекзитът ще окаже приказно въздействие върху Острова. За възможните отрицателни последици никой не говореше, включително и най-изявеният привърженик на Брекзита – сегашният британски премиер. Високата цена на Брекзита Така повечето […]