Божанков: Фирма, свързана с ДПС ли работи с „Автомагистрали“?

NetNews

Имате ли информация дали фирма Джъмбо-33 е свързана с бивш депутат от ДПС и знаете ли изобщо кои са третите лица, които работят с "Автомагистрали"? Този въпрос зададе депутатът от БСП Явор Божанков на директора на дружество "Автомагистрали" Стоян Беличев. В момента тече изслушване в Комисията по ревизия с председател Мая Манолова.

По какви критерии и принципи се избират третите лица, на които възлагате дейности, попита още Божанков. Когато правим бизнес, винаги питаме какви контакти имат хората, с които го правим. Проявяваме базово любопитство към контрагентите си. В случая на "Автомагистрали" това явно не е направено, констатира Божанков.

За 500 млн.лв. тази фирма, която споменах, има 1 завършен обект към "Автомагистрали" и един срутен, който не е завършен. 87 процента от проекта са преотдадени на трети лица. Правя извод за скрито подменяне на изпълнителя, който трябва да бъде "Автомагистрали", но не е. Налага се промяна в закона и компетентните органи трябва да се самосезират, заключи Божанков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какво трябва да знаете за парите според зодията

Всички знаем колко голяма роля играят парите в живота. Независимо дали става въпрос за най-елементарните нужди като храна, облекло и жилище – всичко това е невъзможно без пари. Заради това е важно да се разбере стойността на парите в живота на човек. Ето какво трябва да знаете за парите, според […]